ESPECTACLES INFANTILS I FAMILIARS
ON HE DEIXAT LES CLAUS DELS POEMES?L'univers poètic de J.V.Foix fet a mida per als més menuts. Un viatge pel món màgic de les paraules i per la vila de Sarrià. Aventures i somnis, fantasies i mons irreals -o reals?- per descobrir la imaginació d'aquest investigador en poesia.

Narració: Martina Escoda
Per a infants a partir de 4 anys


AQUEST NEN ESTÀ A LA LLUNA!
Espectacle familiar de poesia i música
Per a infants a partir de 3 anys


Poemes i veu, Martina Escoda
Músiques i violoncel, Marta Canellas


El Roc és un nen que té moltes joguines, però sempre està avorrit, fins que un dia descobreix una joguina molt especial que li permetrà fer un viatge per mons i planetes impensables. 
En aquest espectacle els més petits de casa es deixaran seduir pels versos del món dels núvols riallers, la mar xerraire, les flors invisibles, els contes dormilegues, el silenci... Uns universos únics, divertits i sorprenents. 
A part de poemes, gaudiran de cançons sobre aquests planetes. N'hi ha per ballar, de rítmiques, de màgiques, d'humorístiques, de relaxants… tan variades com l'univers de versos en què s'endinsaran junt amb la participació i el joc de les famílies.Espectacle basat en el llibre homònim de poemes i cançons publicat per Bellaterra Música Edicions.
Disponible també per a escoles

LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA

Una manera original d'apropar els infants a l'univers dels contes de tradició oral és a través de la màgia de la poesia.  En aquest espectacle explicarem La rateta que escombrava l’escaleta en vers i jugarem a construir entre tots el conte com si fos un llarg poema, ple de ritme, rodolins, humor i molts personatges!Basat en l’adaptació en vers d'aquest conte.
A partir de 4 anys
Disponible també per a escoles
UF, QUIN DISSABTE, RATETA ARBEQUINA!

Narració del conte infantil de Maria-Mercè Marçal amb dibuixos de Magda Marçal, germana de l'autora. El llibre fou publicat el 2012 per Grup 62, Estrella Polar, dins la col·lecció L'Odissea. 
A partir de 4 anys
Disponible també per a escoles

CONTES PER SOMIAR

Un viatge per la narració d'uns contes plens d'imaginació, bellugadissos i trapelles, acompanyats de la màgica música de l’arpa.Narració: Martina Escoda
Arpa: Maria del Mar Casals
A partir de 4 anys