ESPECTACLES PER A JOVES I ADULTS

LLAVI AL MAR

Una dona-poema, conscient de ser una veu, una mà i de viure dins el silenci, es deslliga la boca acompanyada d’un violoncel que esgarrapa sons a partir del no-res i decideix anar a buscar l’aventura del llenguatge. El violoncel és silenci o cos nu, origen i final de trajecte.


Poemes i interpretació: Martina Escoda
Violoncel: Marta Canellas
Creació artística: Marta Canellas i Martina Escoda  

DE VIVA CARN

Un viatge poeticomusical per la dolça demència, des de la creació juganera de les paraules a l’oblit de tots els mons possibles.

Poemes i interpretació: Martina Escoda
Violoncel: Marta Canellas
Creació artística: Marta Canellas i Martina Escoda

Pel que fa als dos espectacles anteriors, els hem representat a molts llocs com ara a La Deu de les Veus de la Nova Jazz Cava de Terrassa.MANS ESTRANYES

Espectacle poeticomusical que explora la vida dels immigrants que han d’anar a terres estranyes, llunyanes, i amb les mans busquen, aprenen, toquen i comprenen talment com si el destí fos un regal tangible. El llenguatge ens comunica i ens parla de tot el que vivim i intentem saber i compartir. Una aventura emotiva feta de detalls que reclamen ser escoltats, un diàleg íntim entre la paraula i la música de l’arpa.


Poemes i interpretació: Martina Escoda
Arpa: Maria del Mar Casals


Durant anys aquest espectacle ha viatjat per moltíssimes biblioteques d’arreu (espai en el qual sempre hem cregut molt per acostar la cultura a tothom) o festivals i ha acompanyat la vida de moltes persones.

En vam editar un CD.  En podeu escoltar un poema aquí, Quina mirada, Hanna: 
POEMES NEVATS

Recital de poesia nadalenca amb música d'arpa

Poemes d'autors catalans nostrats com Clementina Arderiu, Joan Maragall, J.V. Foix, Joan Salvat-Papasseit i Jacint Verdaguer, entre molts d'altres.
Selecció de poemes i veu: Martina Escoda
Arranjaments musicals i arpa: Maria del Mar Casals

Representat a molts llocs com a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac.